Tietosuojalauseke

  1. Vastuullinen laitos

Seuraava laitos on vastuussa henkilötietojen keräämisestä, käsittelystä ja käytöstä EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti:

 

SafeSystems Autio Oy
Kymenmaankatu 2
04430 Järvenpää

 

Tämän tietosuojakäytännön tarkoitus on antaa tietoa henkilötietojen keräämisestä, käsittelystä ja käytöstä (tästä eteenpäin ”käyttö”). Voit lukea tästä, kuinka voit estää henkilötietojesi käytön sovellettavien tietosuojasäännösten tarkoittamalla tavalla.

 

  1. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Henkilötiedot ovat tietoja, joista sinut voi yksilöidä. Niitä ovat mm. nimesi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi. SafeSystems Autio Oy ei kerää henkilötietoja sinulta muutoin kuin nimenomaan sellaisia antaessasi (esim. kun lähetät tarjouspyynnön tai yhteydenoton ja hyväksyt niiden käytön.

 

SafeSystems Autio Oy takaa, ettei se myy eikä vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Voimme kuitenkin paljastaa tietojasi, jos laki sitä vaatii.

 

  1. Tietojesi säilytysaika

Meille antamiasi tietoja säilytetään vain niin kauan, kuin se on tarpeen meille lähettämiesi tietojen käyttötarkoitukseen nähden tai lainsäädännöllisten tarkoitusten noudattamiseksi.

Jos olet antanut meille nimenomaisen luvan käyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin, käytämme tietojasi tällaiseen tarkoitukseen niin kauan, kunnes perut antamasi luvan. Voit perua antamasi luvan milloin vain, jolloin se vaikuttaa perumisesta eteenpäin.

 

  1. Automaattisesti tallennetut tiedot käydessäsi verkkosivuillamme/evästeiden käyttö

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä. Evästeet ovat pieniä tietoyksikköjä, jotka verkkoselaimesi tallentaa omalle tietokoneellesi.

 

EVÄSTEET

Verkkosivustollamme käytetään ”evästeitä” sivuston käytön avustamiseksi. Evästeet ovat pieniä tietoyksikköjä, jotka verkkoselaimesi tallentaa omalle tietokoneellesi. Ne ovat tarpeellisia verkkosivustomme käyttämiseksi. Käytämme evästeitä ymmärtääksemme paremmin, kuinka verkkosivustoamme käytetään. Lisäksi evästeet parantavat selaamista. Evästeet auttavat meitä määrittelemään esimerkiksi, onko verkkosivustomme sivua jo katsottu. Evästeet voivat myös kertoa meille, oletko käynyt verkkosivustollamme aikaisemmin vai oletko uusi vierailija. Käyttämämme evästeet eivät tallenna henkilötietoja eivätkä muutoinkaan kerää henkilöä yksilöiviä tietoja. Jos et halua käyttää evästeitä, määrittele verkkoselaimesi poistamaan kaikki evästeet tietokoneesi kovalevyltä, estämään kaikki evästeet tai varoittamaan ennen evästeen tallentamista.

 

Käyttämämme evästeet

(1) Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsiä, joka on Google Inc:n (”Google”) verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää erityismuotoista ”evästettä” eli tekstitiedostoa, joka tallennetaan tietokoneellesi ja jonka avulla voidaan analysoida käyttäytymistäsi verkkosivustolla. Evästeen luomat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä lähetetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin, jossa niitä myös säilytetään.

 

Google käyttää tätä tietoa puolestamme analysoidakseen verkkosivustomme käyttöä, muodostaakseen raportteja toiminnasta verkkosivustolla ja luodakseen verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä lisäpalveluita verkkosivuston operaattorille. Selaimesi Google Analyticsille lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä minkään muun Googlen säilyttämän tiedon kanssa. Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla verkkoselaimesi asetuksia. Lisäksi voit estää Googlea tallentamasta evästeen luomia verkkosivuston käyttöön liittyviä tietoja (mukaan lukien IP-osoitteesi) sekä käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla verkkoselaimeen lisäosan osoitteesta https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Löydät lisätietoa käyttöehdoista ja tietosuojasta seuraavista osoitteista:

 

https://www.google.fi/intl/fi/policies/terms/?hl=fi,

https://www.google.fi/analytics/learn/privacy.html?hl=fi tai

https://www.google.fi/intl/fi/policies/privacy/